ROSA

SPOT

MXDNYHEDER
PROGRAM &
TIDSPLAN
BANDS
ANMELDELSER
SEMINARER
ÅBNINGSAFTEN
SPOTCAST
MYSPACE.COM/
SPOTFESTIVAL
INFO OM SPOT
INFO-KORT
KONCEPT
SPOT I ORD
BILLETSALG
SÆRTILBUD:
REJSE, BILLET & HOTEL
DSB WILDCARD
KONTAKT
TEKNIK
SPOT HISTORIE
NYHEDSBREV
SAMARBEJDS-PARTNERE
FRIVILLIGE
RIS / ROS

The Broken Beats valgt til MIDEM Festival22. November, 2006

Henrik Friis

SPOT on '1 - paris. nov.06
The Broken Beats i Paris - nu er de hyret til MIDEM-messen.

Der kom hurtigt afkast af sidste tirsdags dansk-norske ”SPOT On #1”-arrangement i Paris:
Allerede efter et par numre af The Broken Beats’ koncert, greb MIDEM-festivalens hovedbooker, Virginie Perrault fat i MXD’s daglige leder Kristian Riis og ytrede ønske om at få gruppen på festivalens talentscene, og i den uge der er gået efterfølgende, har gruppens manager Sarah Sølvsten forhandlet aftalen på plads:

Broken Beats spiller 23. januar som del af MIDEM Buzz Bands-programmet, der hører under MIDEMS nyoprettede ”Talent Stage”-paraply, som skal vise nye spændende grupper frem for alle de internationale branche-delegerede. Koncerten kommer til at foregå på fashionable Martinez.

- MIDEM-reaktionen er endnu et bevis på at de udenlandske showcases nytter – et endog meget konkret eksempel, som vi selvfølgelig er meget tilfredse med. Men samtidig er det vigtigt at slå fast, at vi ikke kun skal måles på så kontante eksempler. Showcases som den i Paris i sidste uge og MXD’s arbejde i det hele taget består af masse af små skridt, der tages hele tiden og som tilsammen har som mål at opbygge et internationalt netværk, som dansk musikeksport kan drage nytte af, siger MXD’s daglige leder Kristian Riis.

Riis’ ord understreges både af  nye branche-kontrakter skabt under ”SPOT on #1”-arrangementet, men også via god presseomtale af især The Broken Beats, som f.eks. efterlod det store Rock’n’Folk magasin vildt begejstret, men også sitet indiepoprock.net, der ud over meget positiv anmeldelse af gruppen nu også vil interviewe Kim Munk & co.

Læs reportage fra "SPOT ON #1" her.

* "SPOT ON #1" var et samarbejds-projekt mellem MXD og Music Export Norway, som fulgte op på franske brancefolk/mediers favoritmusik ved SPOT Festivalen.
- - -
  
booker - midem - spot on #1 - paris. nov. 06
Virginie Perrault - MIDEM-booker med hang til
Broken Beats.

”Glimrende melodier. God energi. De har en fantastisk ”stage presence”, spiller så tæt sammen, og så har deres sanger (Kim Munk, red.) en super karisma. ..De vil overraske folk, er jeg sikker på. Og jeg sætter ikke hvad som helst på festivalens program – jeg bliver jo også målt på, om den musik jeg får til Midem holder, og jeg kan ikke leve med, at alle de internationale branchefolk synes, det vi præsenterer er uinteressant”

(MIDEM-booker Virginie Perrault efter The Broken Beats optræden ved ”SPOT on #1”.).
 Mail til ROSA