ROSA

SPOT

MXDNYHEDER
PROGRAM &
TIDSPLAN
BANDS
ANMELDELSER
SEMINARER
ÅBNINGSAFTEN
SPOTCAST
MYSPACE.COM/
SPOTFESTIVAL
INFO OM SPOT
INFO-KORT
KONCEPT
SPOT I ORD
BILLETSALG
SÆRTILBUD:
REJSE, BILLET & HOTEL
DSB WILDCARD
KONTAKT
TEKNIK
SPOT HISTORIE
NYHEDSBREV
SAMARBEJDS-PARTNERE
FRIVILLIGE
RIS / ROS

SPOT-minder der rykker: Se Powersolo, Spektr, Davenport, Diefenbach og WhoMadeWho live i SPOTCAST5. Juni, 2006

Henrik Friis


Kim Kix ved at sluge mikrofonen i SPOTCAST-
srudiet....
 
Der er lang tid til næste SPOT (1.-3. juni 2007), men selv om scenerne er pakket ned nu, kan man stadig smage lidt af festivalen:
Fra de fem links herunder kan du se studieoptagelser med Davenport, Powersolo, Spektr, Diefenbach og WhoMadeWho, som blev optaget tæt på festival-pladsen i en lille intim ramme.

De fem grupper interviewes undervejs af så prominente musikkendere/musikjournalister som amerikanske David Fricke, belgiske Dirk Steenhaut samt DRs Jan Sneum og produceren /musikentreprenøren m.m. Poul Martin Bonde.

Se selv - det er SPOT-minder der rykker....


SPOTCAST01 med Davenport

Fredag den 2. juni indspillede de danske roots rockere Davenport verdens første SPOTCAST.
Davenport med gæsteoptræden af Nicolai Dunger er optaget i Lydstudiet Bissensgade 2 i Århus under SPOT Festivalen fredag formiddag. Davenports debutalbum, der er produceret af selvsamme Dunger, er at forvente i butikkerne primo september.
Se SPOTCAST01 med Davenport

SPOTCAST02 med PowerSolo
Fredag den 2. juni indspillede PowerSolo anden koncert i premieren på SPOTCAST. Koncerten er optaget i Lydstudiet Bissensgade 2 i Århus under SPOT Festivalen. På optagelsen leverer bandet, der er albumaktuelle med den anmelderroste "Egg", en håndfuld overbevisende rocknumre og taler om deres musik med DR's Jan Sneum.
Se SPOTCAST02 med PowerSolo

SPOTCAST03 med Spektr
Fra morgenstunden lørdag den 3. juni indspillede Spektr en koncert til første udgave af koncertrækken SPOTCAST. Bandets otte medlemmer optræder med deres soundtracks til 70’er-spionfilmens biljagter, satellitovervågning og undervands-laboratorier blandet med beskidt garagerock. Undervejs i inspilningen bliver Spektr interviewet af David Fricke, chefredaktør på musikmagasinet Rolling Stone.
Se SPOTCAST03 med Spektr

SPOTCAST04 med Diefenbach
Diefenbach hører til de flittigst turnerende danske bands i udlandet, og musikalsk har gruppen gennemgået en enorm ændring fra guitarbåren instrumentalmusik til vokalbaseret melodisk rock.
Oplev bandets SPOTCAST-indspilning fra Lydstudiet i Bissengade optaget lørdag den 3. juni under SPOT Festivalen.
Se SPOTCAST04 med Diefenbach

SPOTCAST05 med WhoMadeWho
Med stilsikker fusions-disco sætter WhoMadeWho kog i Lydstudiet i Bissengade. Deres højenergiske SPOTCAST-koncert optaget 3. juni under SPOT Festivalen kan nu opleves her til gratis stream. I slutningen af koncerten fortæller bandet om deres musik til Poul Martin Bonde.
Se SPOTCAST05 med WhoMadeWho


SPOTCAST er et samarbejde mellem Paseofilm og ROSA Dansk Rock Samråd/SPOT Festivalen. Koncerterne er optaget i Lydstudiet i Bissensgade og streames hos TDC Musik.Mail til ROSA